Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/madprodmp/domains/mad-productions.nl/public_html/templates/gk_creativity/html/com_content/article/default.php on line 14

Standaard webdesign(s)

Veel CMS-en werken met templates; dit zijn voorgedefinieerde vormgevingen. Het voordeel hiervan is dat je redelijk eenvoudig de vormgeving van een website kunt wijzigen zonder je content en functionaliteit te verliezen. Er zijn vele (professionele) aanbieders van templates die hun templates gratis of tegen (geringe) vergoeding aanbieden. M.A.D. Productions maakt eigen templates, werkt met templates van enkele van deze professionele aanbieders of past standaard templates aan.

Templates

Een groot overzicht van Joomla templates, gemaakt door professionele template-bouwers, is te vinden op www.bestofjoomla.com. Hier vind je inspirerende voorbeelden van templates, websites die gebaseerd zijn op templates, commentaar, waardering, inspiratie, en nieuws over (nieuwe) functionaliteit. Een andere grote bron met voorbeelden voor Joomla, Wordpress en andere systemen is www.themeforest.com.

Enkele bouwers waar M.A.D. Productions mee samenwerkt of die je kunt bekijken ter inspiratie:

CSS/XHTML templates

Natuurlijk zijn er vele templates die je ook kunt gebruiken zonder CMS. Als je inspiratie zoekt voor je huisstijl en of webdesign dan zijn dit enkele inspirerende bronnen: